Mijn naam is Trea Looman, geboren in 1966 en moeder van drie kinderen. Ik heb een administratieve achtergrond en ben momenteel nog een aantal uren werkzaam als secretaresse in een verpleeghuis.

Mijn interesse in Shiatsu is gewekt doordat mijn dochter ernstig ziek was en ik als moeder steeds intuïtief wist aan te voelen en aan haar zag wanneer het niet goed met haar ging, terwijl er volgens de medici niets aan de hand was. Achteraf bleek mijn gevoel steeds te kloppen. Daarom heb ik besloten om de opleiding tot Shiatsutherapeut te gaan volgen, want ik wilde graag iets doen waar gekeken werd naar de mens in zijn geheel en daarbij gebruik te maken van mijn sterke intuïtie.

 

Ik heb de drie-jarige opleiding tot Shiatsu therapeut gevolgd aan de academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai. Daarna heb ik de jaaropleiding Qi Nei Tsang (orgaanmassage) gedaan. Jaarlijks doe ik een aantal bijscholingen om mijn kennis verder uit te breiden.

Sinds 2007 werk ik als Shiatsu therapeut aan huis en per 1 januari 2012 heb ik een nieuwe praktijk geopend aan de Retstraat te Beneden-Leeuwen.

Als aanvulling heb ik de opleidingen Klassieke massage, Hotstone massage, voetreflexmassage en Kruidenstempelmassage gevolgd.

Ik ben Reiki Master Tera Mai en bevoegd andere mensen hierin op te leiden.